Para saintis di Jepun telah menemui kaedah untuk memproses tahi kepada daging tiruan.
Mitsuyuki Ikeda, seorang pengkaji dari Okayama Laboratory, telah menghasilkan steak tiruan dari tahi manusia.
Tokyo Sewage mulanya menghubungi saintis tersebut mencari penyelesaian kepada najis yang terlalu banyak di loji buangan najis. Mereka memintanya mencari kegunaan lain untuk najis tersebut kerana ianya mengandungi protein yang berlebihan disebabkan bacteria yang banyak.
Para pengkaji kemudian mengasingkan bahan proteinnya, mencampurkannya dengan pemangkin dan memasukkan bahan2 tersebut ke dalam mesin peletup untuk menghasilkan steak tiruan.
'Daging' yang terjadi mengandungi 63% protein, 25% carbohydrates, 3% lipids dan 9% mineral.
Para pengkaji kemudian menambah pewarna merah dan perasa soya untuk menambah kelazatan. Ujian awal menunjukkan orangramai yang merasa daging tahi ini tidak dapat membezakannya dengan daging lembu.
Eeee... biarpun xmakan...
BalasPadamArtikel terbaru:
Apa Itu Ebook dan Lesen PLR?
bwekkk... xkan xde brg len kot.. china oh china...
BalasPadamuweekk,serius aku rase cam nk muntah tgk video tu
BalasPadamdrop by klik2 iklan..... singgah2 lah di blog saya....
BalasPadamhmmm, entry yg menarik...
salam perkenalan.. i hv churp2 too.....
haha..menakutkan je..cm,ne nk mkn tuh..
BalasPadamerkkk...aku rela mkn rumput tepi jalan
BalasPadameee,taik ni haram, boleh plak wat makanan heheh.. geli gilerrr...
BalasPadameeeeeeeee....mcm nie pun ade... dengar je pun da geli, niekn pule nak mkn...
BalasPadameeeeeeeeeeww
BalasPadam