http://johanrakyat.blogspot.com/2010/02/buat-kolom-ads-iklan-125x125.html

Jururawat rakam imej hantu

IMEJ seorang wanita berambut panjang (dalam bulatan) yang dirakam dengan telefon bimbit oleh seorang jururawat ketika kerja-kerja penyelenggaraan lif di sebuah hospital swasta 
di Melaka baru-baru ini.


MELAKA – Seorang jururawat terkejut setelah dia merakam imej lembaga wanita di hadapan lif sebuah hospital swasta di sini 25 Oktober lalu.

Jururawat berkenaan yang hanya mahu dikenali sebagai Hailie, 26, berkata, imej misteri itu dirakam pada pukul 7.20 malam Jumaat lalu menggunakan telefon bimbitnya ketika sedang menunggu lif untuk menghantar pesakit yang baru lepas menjalani pembedahan.

Menurutnya, sementara menunggu ketibaan lif, dia mengambil gambar kerja-kerja penyelenggaraan lif yang sedang dilakukan di situ.

“Pada mulanya, saya tidak mengesyaki sesuatu yang luar biasa pada gambar ini kerana ia sedikit kabur sehingga menyebabkan saya terpaksa mengambil tiga keping gambar.



3 ulasan:

  1. mcm edit jer...

    BalasPadam
  2. cehhhh penipu, ada application dlm android yg boleh sisipkan image hantu, bukannya betol pun, apa raaaaa, nak tipu agak2 lar, kalau org yg tak guna hp android boleh ler tipu, ke nurse ni baru beli hp android , pastu teruja nk frank prg , cehhh, g buat kerja senonoh sket, jaga org sakit kat sepital tu dgn ikhlas, jgn buat kerja2 yg membuat org lain ketawa

    BalasPadam
  3. blogger pun bodoh ke apa ni? nampak sgt ni app dlm android...

    BalasPadam